ثبت نام دوره آموزشی تست امینتی پایگاه داده در برنامه های کاربردی تحت وب

1398-01-27

امنیت پایگاه داده در رابطه با استفاده از طیف وسیعی از روش‌های کنترل امنیت اطلاعات است به منظور محافطت از پایگاه داده (شامل داده، برنامه‌های کاربردی یا توابع ذخیره شده، سیستم‌های پایگاه داده، سرورهای پایگاه داده) در برابر توافقات محرمانگی، جامعیت و در دست پذیری پایگاه داده. که این شامل انواع مختلف از روش‌های کنترلی مانند فنی، رویه‌ای و فیزیکی می‌باشد. امنیت پایگاه داده یک موضوع تخصصی در عرصه امنیت رایانه ای، امنیت اطلاعات و مدیریت ریسک است.

پیش نیاز دوره : آشنایی با زبان PHP، HTML و SQL

سرفصل دوره :