دیدار نوروزی هیئت مدیره و کارشناسان مرکز آپا دانشگاه جهرم با امام جمعه محترم جهرم

1397-01-26

دکتر مسعود نادریان جهرمی رئیس هیئت مدیره  سرکار خانم مهندس فریبا رحمانیان مدیر فنی مرکز آپا و مهندس هاشمی زاده و جمعی از معاونین، مدیران، اساتید، کارکنان و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جهرم به مناسبت سال جدید با آیت الله دژکام امام جمعه جهرم دیدار کردند.

در این دیدار که در محل دفتر امام جمعه جهرم انجام شد دکتر مسعود نادریان ضمن تبریک سال جدید و اشاره به نام گذاری سال جدید از سوی مقام معظم رهبری با نام  " حمایت از کالای ایرانی"   افزود: محقق شدن این شعار نیازمند تلاش و جدیت آحاد ملت ایران است؛ امید است با حمایت جدی بتوانیم سالی پربار داشته باشیم.

همچنین  رئیس دانشگاه جهرم در سخنان خود افزود: بحمدالله دانشگاه جهرم از همه لحاظ بخصوص در حوزه عمرانی پیشرفت های بی نظیری داشته که ان شاالله هر چه سریعتر شاهد تکمیل شدن مسجد و مرکز فرهنگی  پردیس دانشگاه جهرم باشیم.

در این جلسه حضرت آیت الله دژکام درخصوص اهمیت و جایگاه اثرگذار دانشگاه در جامعه، توجه  ویژه  و برنامه ریزی دقیق دانشگاه  جهت پیشرفت وارتقاء بعد معنوی جامعه را خواستار شدند.

در ادامه، حاضرین در جلسه گزارش مختصری از عملکرد خود در دانشگاه جهرم بیان نمودند.

شایان ذکر است؛ در پایان، حاضرین در جلسه  نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حضرت آیت الله دژکام اقامه کردند