برنامه ریزی برخی اعضای NATO جهت تدوین طرحی جامع برای مقابله با حملات آینده سایبری

1396-10-20

چندین کشور عضو ناتو در خصوص ایجاد تغییر در روش مقابله و واکنش در مقابل حملات سایبری آینده و بررسی امکان پاسخ مستحکم تر در قبال این قبیل آسیب ها، همفکری نمودند.

کشورهای ایالات متحده، انگلستان، آلمان، نروژ، اسپانیا، دانمارک و هلند به دنبال خط مشی هایی جهت انجام ضدحمله احتمالی در مقابل حملات سایبری و همچنین روش های مجاز حمله سایبری هستند. زمان ارائه این رویه ها و خط مشی ها طبق زمانبندی اعلام شده اوایل سال 2019 خواهد بود.

هدف این کشورهای عضو ناتو این است که این تغییر نگرش ایجاد شود که رایانه ها نیز همانند هواپیماها و کشتی ها یک قدرت تهاجمی دارند. نتیجه نهایی این تحقیقات این است که به فرماندهان نظامی این گزینه اضافه تری در زمان مواجهه با دشمن ارائه کند و زمانی که تصمیم گیری شود یک پایگاه هوایی یا دریایی ایجاد شود، منابع و دارایی های مورد نظر ناتو نیز در نظر گرفته شود.